Ja cilat janë arsyet pse të huajt preferojnë Shqipërinë!

Written by on 28/12/2019

Shqipëria ka mirëpritur 92 mijë hyrje për arsye biznesi dhe profesionale përgjatë vitit 2019. Në fakt mesa duket , Shqipëria po shihet me sy të mirë , pasi kjo shifër është rritur krahasuar me me një vit më parë. Sipas raportit më të fundit në INSTAT mbi lëvizjet e shtetasve shqiptarë dhe të huaj , numri i vizitave për qëllime biznesi dhe profesionale është bërë 92 mijë në vitin 2019, në një kohë që në vitin 2018 për të njëjtën periudhë, hyrjet në vend numëroheshin shumë herë më pak.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist