Ja cilat institucione kulturore pritën me shumë vizitorë

Written by on 03/05/2019

Institucionet kulturore në kryeqytet kane ofruar një sërë aktivitetesh kulturore për artdashësit e gjithë grupmoshave. Të dhënat zyrtare të INSTAT, bëjnë të ditur se numri i shfaqjeve kulturore në tremujorin e parë 2019 ishte 308, duke shënuar 8 shfaqje më shumë, në krahasim me tremujorin e parë 2018. Gjithashtu në kete periudhe edhe  numri i spektatorëve eshte rritur me 1,3 %, krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Teatri Kombëtar Eksperimental është institucioni që ka numrin më të lartë të spektatorëve. Sipas INSTAT rritjen më të lartë në përqindje për numrin e vizitorëve, në tremujorin e parë 2019 e ka patur Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist