Ja cila u shpall ndërtesa më e mirë në botë !

Written by on 19/04/2019

Ndërtesa e lartë Salesforce Tower (326 metra) në San Fransisko është shpallur si ndërtesa më e mirë në botë për 2019. Ky çmim jepet çdo vit nga Këshilli Ndertesat e Larta dhe Habitatet Urbane me bazë në Çikago. Sipas jurisë, çmimi iu dha kësaj ndërtese sepse ajo u vlerësua si një prej ndërtesave me stukturën dhe me dizajnin më të mirë kundër tërmetit. Ajo u vlerësua gjithashtu edhe për mënyrën e mirëmenduar me të cilën ajo lidhej me habitatin urban që ndodhej rreth e qark saj. Kjo kullë është më e larta në San Fransiko dhe në të ndodhen vetëm zyra. Salesforce Tower, u zgjodh si ndërtesa më e mirë në kategorinë e ndërtesave nga 300 deri në 399 metra.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist