Ja cila është risia e radhës e Google!

Written by on 04/06/2019

Kompania “Google” ka sjellë risinë e radhës e cila konsiston në zëvëndësimin e punonjëve me kohë të plotë në punonjës të kontraktuar me kohë të pjesshme. Kompania ka në numër më shumë punonjës me kohë të pjesshme, dhe kjo sepse ajo po ndjek trendin për të punësuar konraktorë në vend të punonjësve me kohë të plotë. Metoda e re shkurton  koston e kompanisë , por rrit rrezikun e ndikimit në cilësinë e punës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist