Ja cila është pajisja që mundëson komunikimin në 40 gjuhë!

Written by on 27/05/2019

Japonia ka krijuar pajisjen e cila mundëson komunikimn në 40 gjuhë të huaja . Teknologjia e avancuar”Translaty” po ndryshon mënyrën se si njerëzit nga vende të ndryshme të komunikojnë me njëri-tjetrin. Pajisja lejon komunikimin me pothujse çdo njeri në të gjithë planetin , madje pa ditur asnjë fjalë të vetme nga gjuha e tyre. Qëllimi i krijimit të pajisjes sipas japonezëve ka qenë , kursimi i kohës dhe i parave në kurset e gjuhëve të huaja. Pajisja iu kthen në polyglot të vërtetë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist