Ja cila është kompania ajrore që arrin gjithmonë në kohë

Written by on 25/06/2019

 

 

Departamenti amerikan i transportit iu jep lirinë linjave ajrore të quajnë fluturimin e tyre “në kohë”, nëse ka një vonesë deri në 15 minuta. Sipas një raporti të ri të “Forbes” ka një kompani lider e cila udhëton gjithmonë në sasinë më të shkurtër të kohës . Ajo është kompania “Southwest Airlines” , e cila është vlerësuar për efikasitetin dhe gatishmërinë e fluturimeve në kohë. Ndërkohë , nga ana tjetër linja ajrore “Alaska Airlines” është cilësuar si linja më e “padisiplinuar” për shkak të vonesave të fluturimeve. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist