Ja cila është gruaja e cila ka pastruar vullnetarisht 52 plazhe!

Written by on 05/06/2019

 

 

Pat Smith, 72 vjeçarja britanike e ka kaluar vitinb 2018 duke pastruar mbeturinat në 52 plazhe në bregun jugor të Mbretërisë së Bashkuar. Pasi pa një dokumtar mbi ndotjen e plazheve nga plastika ajo ndërmori misionin ekologjik për ta bërë komunitetin e tij një vend më të mire dhe më të pastër. Smith ka nisur projekte të shumëfishta mjedisore dhe duket se nuk tregon shenja ngadalësimi. Shpesh asaj i bashkohen edhe vullnetarë të tjerë duke përfshirë e nipërit dhe mbesat e saj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist