Ja cila është baza e  autizimit sipas studimeve të reja!

Written by on 31/05/2019

 

 

Mutacionet gjenetike mund të fshihen pas autizmit. Zbulimi është bëra falë inteligjencës artificilale. Kërkimi verifikon se mutacionet e geneve jokodifikuese mund të shkaktojnë problem në organizmin  e njeriut. Për studimin janë analizuar genet e individëve me autizëm dhe të familjarëve të tyre. Genet janë analizuar deri në verifikimin e mutacioneve. Puna kërkimore për autizmin e ka konsideruar shumë të rëndësishëm këtë studim, i cili është botuar në revistën shkencore”Current Bilogy”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist