Ja cfarë vendi mban Shqipëria për sigurinë!

Written by on 07/05/2019

 

 

 

E përditshmja britanike “Ekspress”, i ka dedikuar një shkrim vendeve më të sigurta në botë , me më shumë bunkere ku mund ti shpëtosh një Lufte të Tretë Botërore. Sipas “Ekspress” , pas SHBA-së dhe Zvicrës, Shqipëria është vendi i tretë më i sigurtë në botë. Në Shqipëri janë më shumë se 170 mijë bunkerë, të ndërtuara gjatë sundimit komunist. Këto bunkerë janë ndërtuar një kohë krize ekonomike dhe strehimi, por asnjëherë nuk janë përdorur për mbrojtje në luftë. Vendin e katërt për sigurinë në vend e mban Suedia.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist