Japonia ve ne zbatim taksen “check out” per turistet!

Written by on 07/01/2019

Japonia ka vene ne zbatim kete muaj taksen e re per turistet qe quhet “taksa e daljes” qe do te merret ne momentin qe turisti largohet nga Japonia ne pikat kufitare. Taksa prej 8 eurosh do te paguhet nga cdo turist qe le vendin. Pritet qe qeveria te mbledhe mbi 400 milione euro ne vit nga kjo takse, qe do te investohen per te permiresuar cilesine e sherbimit ndaj turisteve, per nje sistem me te mire informacioni turistik dhe per nje promovim me te gjere te Japonise qe shpreson te arrije 40 milione turiste brenda vitit 2020.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist