Izraeli njofton një paketë të re shpëtimi për linjat ajrore të vendit

Written by on 19/03/2021

Linjat ajrore izraelite janë të vendosur të marrin një ndihmë nga qeveria për të përballuar krizën e koronavirusit. Konkretisht qeveria po planifikon marrëveshje paraprake të blerjes së biletave me linjat ajrore për të rritur të ardhurat e tyre. Kjo do të thotë që qeveria do të blejë qindra mijëra bileta paraprakisht, duke rritur rezervat e parave të aviacionit dhe do t’i përdorë biletat gjatë dy dekadave të ardhshme për personelin e sigurisë që duhet të udhëtojë.

El Al Israel Airlines Customer Service Phone/Email - Customer Care Centres

Paketa ka qenë e shumëpritur që kur vendi nuk dha ndihmë të drejtpërdrejtë financiare gjatë krizës, duke ofruar vetëm hua të mbështetura nga qeveria./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background