Italianet na “pushtojne” perseri!

Written by on 23/03/2018

Shqiperia konsiderohet se fundmi mundesia e arte e investitoreve italiane, te cilet shohin vendin tone teper interesant dhe me potenciale per te investuar, ne kohen e krizes dhe furtunes ekonomike europiane qe ka prekur me se shumti Italine. Unioni i sipermarresve te rinj shqiptare udhetoi drejt Molises per te marre pjese ne konferencen me teme “Perspektivat dhe mundesite ekonomike ne anen tjeter te Adriatikut”. Ne kete konference investitoret italiane shprehen interes sidomos ne fushen e turizmit dhe pasurive te paluajtshme duke prezantuar nje sere projektesh me interes sidomos ne zonen bregdetare te jugut te vendit.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist