Italia mbeshtetet tek turizmi mjeksor!

Written by on 06/05/2018

Itali pritet te perfitoje shume nga zhvillimi i turizmit mjeksor ne kete vend vitin e fundit. Cdo vit me shume se 7 milione njerez udhetojne drejt destinacioneve te ndryshme per turizem mjeksor per kurim apo mireqenie duke gjeneruar rreth 100 miliard dollare fitime. Studimet tregojne se Italia mund te fitoje deri ne 4 miliard euro. Deri me tani turistet jane terhequr ne Itali nga kultura dhe sitet e ndryshme te qyteteve te famshme por tashme duket se dhe turizmi mjeksor eshte kthyer ne nje trend ne kete vend. Per kete arsye pritet edhe rritja e standarteve per pritjen e ketyre turisteve dhe per zhvillimin e metejshem te ketij sektori te rendesishem.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist