Italia aplikon vijat e bardha 3D ne rruge

Written by on 19/09/2018

 

Italia ka nisur aplkimin ne rruge te vijave te bardha 3D. Qellimi i tyre eshte qe te ngadalesojne shoferet, te cilet duhet te ulin shpejtesine. Vijat e bardha 3D jane aplikuar ne rrugen Marchesetti, ne Trieste te Italise, ne nje pjese rruge shume kritike per kalimtaret qe duhet ta kalojne.Iluzioni eshte i tille, sa qe duket sikur vizat jane te ngritura.Momentalisht, kjo eshte e vetmja rruge e kesaj natyre ne Itali.Por kjo ide nuk eshte e re, pasi me pare eshte aplikuar edhe ne Indi, Rusi dhe Kine.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist