Ishujt greke dhe ishujt Kanarie te preferuarit e Europianeve!

Written by on 24/03/2018

Greqia, Kroacia dhe Spanja do te jene tre destinacionet me te preferuara te turisteve europiane per kete vere. Te dhenat i sjell Hotels.com qe shton se Turqia dhe Qipro do te plotesojne peseshen me te mire. Ky websit ka publikuar edhe harten qe tregon tendencen qe do te kene udhetimet turistike kete sezon veror. Ishujt greke dhe ishujt Kanarie do te kene numrin me te madh te turisteve europiane per muajt prill – tetor 2018.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist