Irlanda me 10 milione turiste gjate 2018!

Written by on 05/02/2019

Irlanda me 10 milione turiste gjate 2018!

Irlanda ka mbyllur nje tjeter vit te suksesshem sa i takon turizmit dhe kete e pohojne autoritetet turistike te vendit. Sipas te dhenave te fundit viti 2018 eshte mbyllur me 10 milione turiste per Irlanden, nje rritje me 3.6% ne krahasim me vitin pararendes. Turistet europiane vijojne te jene ata me numrin me te larte ne Irlande.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist