Irani ne krye te destinacioneve turistike me te perballueshme!

Written by on 25/04/2018

Irani ne krye te destinacioneve turistike me te perballueshme!

 

Irani kryeson renditjen e ketij viti si destinacioni me i perballueshem per udhetimet turistike. Raporti vjen nga Forumi Ekonomik Boteror mbi konkurrueshmerine e destinacioneve. Irani le pas vende historikisht te preferuara si Egjipti, Rusia, Turqia, Greqia, Spanja, Franca, Amerika dhe Italia. Nepermjet ketij raporti jane vezhguar cmimet e sherbimeve te ndryshme ndaj turistve edhe vleren e pergjithshme te shpenzimeve qe turistet bejne ne destinacionet qe vizitojne. Vec te qenit nje destinacion me cmime konkurruese, Irani rezulton dhe nder ata me kulturen me te pasur dhe destinacione natyrore mjaft interesante per turistet.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist