Investimet ne pasuri te paluajtshme, nje trend ne rritje!

Written by on 26/03/2019

Investimet ne pasuri te paluajtshme, nje trend ne rritje! Trendi i investimeve ne pasuri te paluajtshme sa vjen e rritet. Kompanitë që merren me ndërmjetësimin dhe menaxhimin e banesave arritën mbi 200 miliardë dollarë të ardhura ndërsa kompanitë komerciale të pasurive të patundshme arritën një vlerë prej 35 miliardë dollarësh. Nje studim I kryer vitin e fundit sa I perket 10 vendeve më të mira për të investuar në pasuri të paluajtshme, renditen Australia, Meksika, Franca, Republika Domenikane, Tajlanda, Kanadaja, Turqia, malajzia, Panama e Singapori. Kjo renditje u krye në bazë të kostove mesatare të pronave, turizmit, sigurisë, rregullave ligjore, stabilitetit ekonomik dhe kushteve mesatare të motit.

Right Facing Red For Rent Real Estate Sign in Front of Beautiful House.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist