Investimet me te rendesishme ne Delvine e Sarande per turizmin!

Written by on 15/05/2018

Ne Delvine, brenda vitit do te fillojne konkretizimin dy vepra publike rruga Kardhiq-Delvine dhe ujesjellesi i qytetit. Njoftimin e bene ministri i Infrastruktures dhe Energjise si dhe Ministri i Turizmit gjate nje takimi te fundit me babnoret e Sarandes, Delvines, Konispolit dhe Finiqit. Pas perfundimit te rruges se re Delvina e Saranda do te lidhen me Kardhiqin duke sjelle nje zhvillim ekonomik per banoret e zones. Nderkohe ministri i turizmit u ndal tek mundesia qe Delvina te zhvilloje agroturizmin ne saje te potencialeve qe ka. Ne takim u premtua se kete sezon do te eleminohet derdhja e ujrave te zeza ne det si dhe do ten is investimi per zgjerimin e portit te Sarandes ne menyre qe ai te prese me shume krocera te huaja.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist