Interes ne rritje per zonat e mbrojtura ne Shqiperi

Written by on 08/05/2018

 

AKZM mori pjese se fundmi ne Panairin Nderkombetar te Turizmit Natyror dhe Vezhgimin e Zogjve ne Comacchio te Italise. Ne kete aktivitet stenda shqiptare pati nje interest e vecante nga ana e vizitoreve te huaj te interesuar per natyren e bukur te vendit tone dhe larmishmerine e shpendeve e gjallesave te cilat ndodhen ne zona te ndryshme te vendit. Kjo pjesemarrje u pa nje mundesi e mire per promovimin e zonave te mbrojtura ne Shqiperi si destinacione turistike te qendrueshme. Panairi eshte nje event i rendesishem per te gjithe ata qe dashurojne natyren, fotografine dhe “slow tourism”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist