Interes i lartë nga shqiptarët për Lotarinë Amerikane

Written by on 20/10/2021

Prej vitesh numri i aplikuesve nga Shqipëria pwr Lotarinë Amerikane ka qenë në ritme të larta. Konkretisht në vitin 2019 ishin 172.817 aplikues, në vitin 2020 ishin 181.270 persona dhe në 2021 kanë aplikuar 128.871 persona.

Kujtojmë se aplikimet për Lotarinë filluan më 6 tetor dhe do të mbyllen të martën, më 9 nëntor 2021. /radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist