Instragram sjell te reja per seksionin “Story”

Written by on 13/05/2018

Instagram sapo ka nxjerre nje tjeter opsion  te ri persa i perket sondazheve ne “Story”.Tashme nje emoji me rreshqitje qe ju lejon te kerkoni dhe t’i pergjigjeni pyetjeve me nje emoji te ne nje shkalle rreshqitese.Shkalla rreshqitese lejon perdoruesit te pyesin njerezit “si” ne vend qe te zgjedhin midis dy opsioneve, duke perdorur nje emoji zgjedhjesh per te shtuar kontekstin ne pyetje. Per shembull, mund te kesh nje rreshqites per te pyetur se si eshte nje kenge e re e nje artisti ose si miqte pelqejne ushqimin e tyre. Ndjekesit pastaj mund te terheqin emoji ne te djathte ose ne te majte per te pasqyruar pergjigjet e tyre. Ata gjithashtu do te jene ne gjendje te shohin mesataren aktuale ne baze te asaj se si pasuesit e tjere jane pergjigjur.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist