INSTAT: Rritet ndjeshëm numri i pasagjerëve të transportit ajror

Written by on 27/07/2018

INSTAT: Rritet ndjeshëm numri i pasagjerëve të transportit ajror

Transporti ajror i pasagjerëve është rritur ndejshëm, në periudhën Janar-Qershor 2018, tregojnë të dhënat më të fundit të Institutit të Statistikave. Numri i pasagjerëve që kanë udhëtuar me linja ajrore, në gjashtëmujorin e parë 2018 është rritur  me 13.4%, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit të kaluar. Rritja e transportit ajror vihet re dhe nga shtimi i kompanive ajrore që operojnë në vend, 22 të tilla, nga 18 që ishin gjatë së njëjtës periudhë të një viti më parë. Edhe numri i pasagjerëve që udhëtojnë me linjë detare në Qershor 2018 është rritur krahasuar me Qershorin 2017, me 10%.

Adria Airways rrit floten, behet kompania ajrore me e madhe ne Ballkan!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist