Instagram, siguri ndaj bullizmit online

Written by on 10/07/2019

Rrjeti social “Instagram” do të ofrojë opisone të cilat kufizojnë ndërveprimet me përdoruesit që mund të shkaktojnë bullizëm. Sipas njoftimit zyrtar, ky mjet i ri anti ngacmim do t’i bëjë përdoruesit të mendojnë edhe një herë atë që po thonë dhe kjo do të ndihmojë në frenimin e ngacmimeve në rrjet. Opsioni do të fshijë automatikisht fjalët ofenduese. Kjo masë është marrë pasi, shumë të rinj kanë dëmtuar rënde veten si pasojë e bullizmit në rrjetet sociale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist