Instagram kthen rendin kronologjik te postimeve!

Written by on 23/03/2018

Instagram kthen rendin kronologjik te postimeve. Rrjeti social duket se e ka kuptuar gabimin dhe do te beje qe sa here ta hapni kete aplikacion nga celulari juaj, fillimisht te dalin postimet me te reja. Algoritmi do te ndryshohet se shpejti, por kjo nuk do te thote se Instagrami do te kthehet fiks si me pare, kur postimet shfaqeshin sipas radhes, nga me i riu te me i vjetri. Por, do te kete nje balance mes postimeve te vjetra popullore dhe atyre te reja.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist