Indianët e vaksinuar tani mund të udhëtojnë në Francë për punë, studim, madje edhe për turizëm!

Written by on 29/07/2021

Udhëtarëve indianë nuk u ndalohet më të hyjnë në Francë, pasi kjo e fundit e ka futur vendin në listën e verdhë për shkak të uljes së nivelit të infeksionit COVID-19 në Indi.

Sidoqoftë, udhëtarët që vijnë nga India duhet të jenë të vaksinuar plotësisht me vaksinat e miratuara nga EMA, të kenë kaluar minimumi 7 ditë nga marrja e dozës së fundit dhe duhet të provojnë përmes një certifikate vaksinimi se nuk kanë asnjë shenjë të infeksionit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist