“ I pastrehë për të ndihmuar”, fushata që po sensibilizon botën!

Written by on 09/12/2019

Qindra njerëz janë mbledhur në “Time Square” të shtunën për të kaluar natën në temperaturat e acarta në kuadër të një fushate që ka qëllim mbledhjen e fondeve për të pastrehët dhe ndërgjegjësimin e opinionit publik. Njerëz nga 50 vende të botës kanë fjetur në rrugë për të mbështetur fushtatën dhe paratë e mbledhura do të shkojnë drejt fondit të Kombeve të Bashkuara për fëmijët. Vetëm në qytetin e New York-ut , numri i të pastrehëve është më i madhi që prej atij që quhet “depresioni i madh”.Mbi 62 mijë persona në New York, mes të cilëve 22 mijë fëmijë llogaritet që se janë të pastrehë dhe flenë në qendra sociale.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist