I nxehti rekord perfshin vendin, tregoni kujdes!

Written by on 08/08/2018

I nxehti rekord perfshin vendin, tregoni kujdes!I nxehti ka perfshire gjithe territorin e vendit gjate kesaj jave. Sot pritet qe temperaturat te shkojne deri ne 37 grade celcius. Instituti i Gjeoshkencave raportoi se ka rrezik zjarresh ne zona te lokalizuara si Shkoder, Diber, Korçe dhe Gjirokaster. Mjeket keshillojne qytetaret te tregojne kujdes gjate ketyre diteve ku shenohet rekordi i te nxehtit per kete sezon veror, duke konsumuar me shume lengje, te evitojne daljet ne harkun kohor 11.00 deri 17.00 dhe te qendrojne ne ambjente te fresketa.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist