Hyjnë në treg moendhat që nuk mund të falsifikohen!

Written by on 29/05/2019

Kartmonedhat e reja 100 dhe 200 euro kanë hyrë në treg sipas Bankës Qendrore Europiane. Veçoria e re e kartmonedhave është siguria e lartë që nuk lejon falsifikimin. Sipas bankës, kanë madhësinë e monedhës 50 euro, që i bën ato edhe më praktike. Modelet e reja kanë kaluar të gjitha provat dhe në asnjërën prej provave nuk janë dëmtuar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist