Hyjne ne fuqi rregullat per mbrojtjen e te dhenave ne BE!

Written by on 25/05/2018

Qe prej dites se sotme hyjne ne fuqi rregullat e reja te Bashkimit Evropian per mbrojtjen e te dhenave. Rregullorja e pergjithshme e mbrojtjes se te dhenave  i jep qytetareve te unionit me shume te drejta per menyren se si perdoret informacioni i tyre personal. Kompanite qe punojne ne BE tani duhet te marrin leje mjaft te qarte nga perdoruesit per te mbledhur informacionet e tyre personale, ose do te perballen me gjoba te renda. Rregullorja eshte nje perpjekje e ligjvenesve evropiane qe te kufizojne fuqine e kompanive te teknologjise. Sipas rregullores se re, çdo qytetar i BE-se ka te drejte te shohe se çfare informacioni kane per te kompanite dhe ta fshije kete informacion.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist