Hoteli i vitit është prej akulli! Ja fotot e pabesueshme që po joshin çdo udhëtar

Written by on 16/12/2020

Imazhet e para për hotelin e 31të akullt në Laplandin Suedez janë zbuluar dhe për ata që nuk mund të udhëtojnë për shkak të kufizimeve të COVID-19, ka një shans për të hyrë në botën e tij përmes një eksperience interaktive në Instagram. Hoteli i pabesueshëm në Suedi e kthen borën dhe akullin në një akomodim të mbushur me art që josh udhëtarët nga e gjithë bota çdo vit. Hoteli ofron 12 suita unike, 6 apartamente dhe një sallë ceremonish për dasma intime, gjithçka e ndërtuar me bazë akullin dhe borën e vendit.


Current track

Title

Artist