Hoteli i pare hapsinor gati ne 2021

Written by on 22/01/2019

Hoteli i pare hapsinor gati ne 2021

Deshironi te shihni 16 lindjet e diellit ne nje dite? Te lundroni ne gravitetin zero? Te jeni
nje nga te paktet qe shihni planetin tone nga hapesira? Vetem pas 2 vitesh dhe me nje
pagese prej 9.5 milione dollare deshira juaj mund te behet realitet. Hoteli i pare hapesinor
ne bote, Aurora Station, u zbuluan per here te pare. Zhvilluar nga Orion Span me baze ne
SHBA, stacioni hapesinor plotesisht modular do te prese 6 vete ne te njejten kohe, duke
perfshire dy anetare te ekuipazhit, per udhetime hapesinore 12-ditore. Mysafiret e pare
Aurora Station do i mireprese ne vitin 2021, nje vit me heret se data e vitit 2022 e
shpallur ne prill 2018.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist