Hotelet , yjet sipas standardeve të tyre

Written by on 28/06/2019

 

 

Gjatë një takimi me sipërmarrës turistikë dhe përfaqësues të shoqatëve të hotelerisë , minstri i Turizmit i ka kërkuar ndihmë drejtuesve të hoteleve të menaxhojnë plazhet në zonat ku operojnë, në mënyrë që të shmangen incidentet. Operatorët turistikë kanë kërkuar përshpejtimin e klasifikimit të hoteleve, duke vendosur yjet sipas standardeve të ofruara. Shqetësime ka patur edhe përsa i përket kualifikimit të stafeve dhe punës së shtuar të pushtetit vendor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist