Hostelet me te vecanta e me te lira ne bote!

Written by on 11/06/2018

Ideja per te qendruar ne nje hostel mund t’ju tingelloje si diçka e çrregullt, e zhurmshme dhe qe I perket se kaluares por ne fakt ekzistojne disa hostele ne te gjithe Eurpen ne te cilat ja vlen te qendrosh.Ambienti eshte i paster, luksoz dhe me nje çmim mjaft ekonomik qe nuk i kalon 40 dollare nata.Business Insider se bashku me faqen e rezervimit te hoseleve “Hostelworld” kane zbuluar se ku mund te gjeni hostelin me luksoz ne keto vende evropian per me pak se 40 dollare. Ne Shqiperi propozohet  Stone City Hostel, Gjirokaster Ne Austri Wombats City Hostel, Viene ; ne Belgjike: Sleephere, Bruksel. Ne Kroaci: Split Guesthouse and Hostel; Danimarke: Copenhagen Downtown Hostel; Angli: Wombats City Hostel, Londer; Estoni: Welcome Hostel Rotermann, Talin; Finlande: The Yard Hostel, Helsinki. Ne France: Les Piaules, Paris dhe ne Greqi: Stay Hostel, Rodos.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist