Hong Kongu, qyteti me me shume miliardere ne bote!

Written by on 15/01/2019

Hong Kongu, qyteti me me shume miliardere ne bote!

Hong-Kongu eshte shpallur edhe per kete vit qyteti ku jetojne me shume milionere dhe miliardere ne bote Hong-Kongu eshte qyteti me perqendrimin me te larte te super te pasurve ne bote, duke lene pas New York City, Tokion dhe Parisin. Nje banor ne shtate eshte milioner dhe ne qytet jetojne rreth 93 miliardere. Hong-Kongu eshte edhe qyteti me i shtrenjte ne bote per te blere nje shtepi. Studimi i pervitshem “Sondazhi mbi blerjen e shjtepive ne bote” e klasifikon Hong-Kongun si qytetin me pak te perballueshem ne bote sa i perket strehimit per tete vite me radhe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist