Hong Kongu, qyteti me hotelet me shtrenjta per turizmin biznes!

Written by on 14/11/2018

Hong Kong-u eshte qyteti me hotelet me te shtrenjte ne bote per udhetimet e biznesit. Kjo sipas sondazhit te fundit te kompanise amerikane Business Travel Survey, nje kompani e specializuar ne udhetimet e biznesit nga e cila rezulton pikerisht qe Nju Jorku  nuk eshte me metropoli me i kushtueshem ne bote. Ne nivel nderkombetar, sipas Anketes se Travel Business, ka pasur nje rritje te çmimeve per nate ne hotelet e Dubai dhe nje renie ne destinacione te tjera te medha gjate ketij viti. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist