Hong Kong përgatitet për rihapjen e udhëtimeve

Written by on 09/03/2021

Bordi i Turizmit në Hong Kong  ka njoftuar planin e tij për t’u përgatitur për rimëkëmbjen e turizmit dhe rifillimin e udhëtimeve ndërkombëtare. Plani strategjik përshkruan ndarjen e një buxheti prej 1.1 miliardë dollarësh.

Mainland Chinese visitors drive Hong Kong's tourist numbers to record high  of 65.1 million | South China Morning Post

Strategjia afatshkurtër do të përqendrohet në inkurajimin e vizitorëve ndërkombëtarë në Hong Kong sa më shpejt të jetë e mundur./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist