Holandezët zgjedhin Shqipërinë dhe arsyeja është vetëm turizmi!

Written by on 15/01/2020

Holandezët kanë  treguar interes të veçantë për Shqipërinë, në stendën e “TravellingAlbania.com”, e cila  mori pjesë në panairin e turizmit në Amsterdam, Beurs van Berlage. Ambasada e Shqipërisë në Holandë ka bërë të ditur se ishte fantastike të shihje se si holandezët treguan një interes të vërtetë për të njohur Shqipërinë më afër dhe për ta vizituar atë. Vetëm gjatë dy ditëve, 12 persona kanë kërkuar më shumë informacion, ndërsa kanë rezervuar menjëherë udhëtime në Shqipëri.


Current track

Title

Artist

Background