Histori suksesi shqiptare në universitetin e famshëm amerikan!

Written by on 16/12/2019

 

 

Nga viti që vjen në universitetin e Harvardit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të tregohen histori shqiptare suksesi në media, biznes, shkencë dhe shërbim publik. Iniciativa e re ka të bëjë me prezantimin e historive të suksesshme në botë, me qëllim motivimin e brezit të ri për mënyrën si arrihet suksesi.Do të organizohen seminare të ndryshme për të ndarë me Harvardin histori suksesi në biznes,media, shkencë dhe më shumë. Historia e parë do të jetë ajo e Mario Dedivanoviç , make-up artistit të famshëm,më pas Emina Çunmulaj e kështu me radhë figura të tjera të njohura.


Current track

Title

Artist

Background