Hapet tenderi, ja ku do të ndërtohet aeroporti i ri!

Written by on 20/12/2019

Shqipëria ka hapur zyrtarisht tenderin ndërkombëtar për ndërtimin e aeroportit të Vlorës. Në ceremoninë  çeljes së garë, ministi i Turizmit evidentoi përfitimet që do të ketë turizmi në vend ashtu sikurse minsitrja e Financave dhe Ekonomisë evidentoi përfitimet ekonomike. Aeroporti i Vlorës do të shoqërohet me ndërtimin e tunelit të Llogarasë që të lehtësojë lëvizjen e turistëve në vend. Krahas këtij tenderi, ministrja bëri të ditur se do hapet shumë shpejt tenderi për rrugën Thumanë-Rrogozhinë. Aeroporti i Vlorës ishte parashikuar të ndërtohej nga një konsorcium turk por më pas u tërhoq nga investimi.


Current track

Title

Artist

Background