Hapet restoranti më i madh në Europë dhe nuk është ai që po mendoni!

Written by on 12/12/2019

“Under” është restoranti më i madh nënujor me një kapacitet prej 100 vetash. Ai është i pari në Europë dhe funksionon si një qendër kërkimore për jetën detare. Përvoja detare po e kthen Norvegjinë në një nga destinacionet më interesante për turistët. Gjysmë e fundosur në det, forma monolitike e gjatë e ndërtesës 111 metra depërton sipërfaqen e ujit për të pushuar më pas në thellësinë e detit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist