Hapet per veturat ura 19 km midis Rusise dhe Krimese!

Written by on 19/05/2018

U deshen mijera njerez dhe 27 muaj per te ndertuar nje ure prej 19 km qe lidh Krimene me kontinentin e Rusise. Keshtu u zbulua projekti titanik i ndertimit.Ura e Krimese u hap se fundmi per vetura. Edhe pse kjo ure tashme eshte funksionale, ende nuk eshte perfunduar. Pjesa e dyte, e cila eshte menduar per trenat, eshte ende ne ndertim e siper dhe do te jete gati vitin e ardhshem.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist