Hapet më 18 mars super parku i njohur i lojërave. Maska e detyrueshme!

Written by on 08/03/2021

Pasi hapja e planifikuar e 4 shkurtit u shty për shkak të pandemisë COVID-19, “Super Nintendo World” do të hapet në 18 mars, ka njoftuar Universal Studios Japan.

Universal Orlando's Super Nintendo World Gets Delayed Until 2025 - Nintendo  Life

Parku, i vendosur në Universal Studios në Osaka, do të mirëpresë një numër të kufizuar vizitorësh dhe do të veprojë me masa të rrepta higjienike duke përfshirë një kërkesë të detyrueshme të maskës./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background