Hapësira më të gjelbra dhe të shëndetshme/ 31 shtete firmosin planin ambicioz!

Written by on 14/07/2021

Londra, Barcelona, Athina dhe Milano së bashku me 27 vende të tjera kanë nënshkruar një deklaratë për të investuar në hapësira të gjelbra, si një mënyrë për të luftuar efektet e ndryshimit të klimës. Qëllimi kryesor i marrëveshjes është që 30-40% e hapësirave urbane të jenë të gjelbra dhe sa më të aksesueshme nga qytetarët.

Një nga planet e këtij projekti ambicioz përfshin mbjelljen e tre milionë pemëve në Milano, deri në vitin 2030./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background