Grupi UNESCO-s kete jave ne Shqiperi per te vleresuar liqenin e Ohrit!

Written by on 25/09/2018

 

Grupi vleresues i UNESCO-s ndodhet ne Shqiperi gjate kesaj jave, per te vleresuar dhe pare punen e realizuar lidhur me shpalljen e pjeses shqiptare te liqenit te Ohrit, si zone e trashegimise boterore.Dje  ishte takimi i pare me perfaqesues te Ministrise se Turizmit e Mjedisit si dhe Ministrise se Kultures. Ekspertet do te vleresojne punen e bere nga autoritetet shqiptare ne pjesen shqiptare te liqenit te Ohrit si dhe potencialet qe mbart kjo pjese per tu future ne listen e mbrojtur nga UNESCO.  Axhenda do te pasohet me takimet me qeverisjen vendore ne Pogradec dhe palen maqedonase.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist