Greqia synon turizëm në verë, nxit BE-në të miratojë pasaportën e vaksinës!

Written by on 27/02/2021

Ministri i Turizmit në Greqi, Harry Theocharis, theksoi se futja e certifikatës së vaksinimit duhet të jetë një çështje e përparësisë së menjëhershme për Bashkimin Evropian. “Njerëzit duhet të dinë sa më shpejt të jetë e mundur nëse do të jenë në gjendje të shkojnë me pushime verore këtë vit”, u shpreh ai.

Britons welcome to holiday in Greece with or without vaccine, minister says  - TODAY

Edhe më herët, Greqia ka bërë thirrje që BE të miratojë  “pasaportat” e vaksinës në mënyrë që të hapë turizmin dhe të lejojë zhvillimin e pushimeve verore 2021./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background