Greqia, Serbia, Rumania dhe Bullgaria bashke per Boterorin 2030!

Written by on 25/11/2018

Greqia bashke me Serbine, Rumanine dhe Bullgarine, kane vendosur se bashku te garojne per organizimin e Kampionatit Boteror te Futbollit ne vitin 2030. Kete vullnet te perbashket kane shprehur ne takimin e tyre ne Beograd, ministrat e Atletikes dhe Sporteve te kater vendeve, duke kerkuar shansin qe te percjellin frymen e bashkepunimit ne rajon nepermjet organizimit te nje eventi te tille gjigand.Megjithese pretendimi per organizimin e nje Boterori vleresohet teper i veshtire, ministrat e 4 vendeve kane rene dakord se behet fjale per nje mundesi te mrekullueshme qe shkon pertej sportit. Ne takimin e kater ministrave eshte rene dakord si hap i pare te behet nje inventar i detajuar i nevojave te secilit vend per sa u perket stadiumeve , fushave stervitore dhe infrastruktures se atletikes, dhe eshte lene nje diskutim i dyte pas nje muaji ku do te percaktohen hapat e ardhshem.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist