Greqia, protagoniste kryesore e kesaj vere

Written by on 21/08/2018

Greqia konfirmohet si protagoniste kryesore e kesaj vere sa i takon performances ne sektorin turistik. Sipas te dhenave per muajin qershor numri i turisteve eshte rritur me 22.3% dhe te ardhurat me 16% me shume sesa i njejti muaj i vitit te kaluar. Nderkohe sa i takon gjysmes se pare te vitit numri i turisteve llogaritet 20% me i larte se nje vit me pare, cfare premton jo vetem nje rekord te ri ne sektorin e turizmit por edhe nje impakt te larte ne ekonomine e vendit. Nje hap me shume per vendin qe se fundmi sapo doli nga plani i shpetimit te Eurozones.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist