Greqia njeh patentat shqiptare, hyn ne fuqi marreveshja!

Written by on 09/08/2018

Greqia njeh patentat shqiptare, hyn ne fuqi marreveshja!Shteti grek do te njohe patentat shqiptare. Keshilli i ministrave ka miratuar vendimin per njohjen e ndersjellte te lejeve te drejtimit mes dy vendeve gje e cila pritet te lehtesoje ndjeshem jeten e shtetasve shqiptare, te cilet punojne dhe jetojne ne shtetin fqinj.Sipas marreveshjes, tashme te botuar ne fletoren zyrtare parashikohet qe qytetaret shqiptare te cilet kane leje drejtimi shqiptare nuk do te kene nevoje te rifillojne procedurat e kualifikimit dhe te proves per marrjen e asaj greke.Shqiptaret qe jetojne ne Greqi tashme per te marre nje leje drejtimi nga ky shtet   mjafton vetem qe te dorezojne ate shqiptare.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist