Greqia ka gati protokollin për verën e 2021!

Written by on 16/03/2021

Greqia do të mirëpresë turistët nga mesi i majit, me kusht që ata të jenë vaksinuar, mund të japin prova se e kanë kaluar infeksionin ose janë testuar negativisht ndaj Covid brenda 72 orësh nga nisja.

“Greqia është gati me një protokoll të plotë për verën 2021,” tha Ministri Grek i Turizmit Harry Theocharis.

Breaking Travel News interview: Harry Theocharis, minister of tourism,  Greece | Focus | Breaking Travel News

Sipas tij, turistët do të jenë të mirëpritur nëse para udhëtimit janë vaksinuar, janë bartës të antitrupave ose janë testuar dhe kanë marrë rezultatin negativ./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background